Kremowy Sernik Cappuccino
Kremowy sernik Cappuccino wymaga ok. 6 godzin i 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 682 kalorie, 10g białka, oraz 45 g tłuszczu. Na 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać masło, pieczenia kakao, serek śmietankowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Kremowy Sernik Cappuccino, Sernik Cappuccino, oraz Sernik Cappuccino dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. w małej misce, wymieszać okruchy cookie, 1/4 szklanki cukru i masła. Naciśnij mieszankę na dole i 1 1/2 cala w górę strony nieoczyszczonej 10-calowej formy sprężynowej.
Piec 10 minut lub do zestawu. Fajne 20 minut.
Tymczasem w małej misce wymieszaj granulki kawy, wodę i wanilię; odstaw na bok. W dużej misce, beat twarogu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste.
Dodać 1 szklankę cukru; beat aż bardzo miękkie i kremowe. Beat w cynamonie. Ubić w 1 jajko na raz, aż dobrze wymieszane; nie przegotować.
Dodać mieszankę kawy; dobrze wymieszać.
Wlać do ostudzonej upieczonej Skórki.
Piec 45 do 50 minut lub do zestawu.
Tymczasem w małej misce zmiksuj kwaśną śmietanę i 3 łyżki cukru.
Wymieszać śmietanę równomiernie na wierzchu sernika; piec 10 do 15 minut dłużej lub do momentu uzyskania kwaśnej śmietany. Schłodzić na stojaku chłodzącym 1 1/2 godziny. Przechowywać w lodówce przed podaniem, co najmniej 3 godziny lub na noc.
Dekoruj ziarnami kawy w czekoladzie.
Posypać lekko kakao. Przechowywać w lodówce.