Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj kremowy ryż warzywny. Ten przepis zawiera 10 porcji z 161 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Za 71 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. 3 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Przynosi ci smak domu. Mieszanka wody, mleka, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Z łyżką wynik 33%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy obejmują Kremowa zupa warzywno-ryżowa, Kremowy ryż warzywny z łososiem Teriyaki, oraz Kremowa Zupa Z Dzikiego Ryżu Warzywnego (Wegańska).
Instrukcje
1
Na patelni gotuj wołowinę i cebulę, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodaj kapustę, seler, kukurydzę, groszek i wodę. Doprowadzić do wrzenia. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 5-10 minut lub do miękkości warzyw. W misce wymieszaj mieszankę wołową, ryż, zupy, mleko, boczek, sól i pieprz; dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz