Kremowy Pudding Ryżowy Z Mleka Kokosowego
Need a deser bezglutenowy i wegetariański? Kremowy Pudding ryżowy z mleka kokosowego może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 488 kalorii, 6G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 12 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz zmieloną gałkę muszkatołową, rodzynki, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kremowy Pudding Z Mleka Kokosowego, Budyń ryżowy z mlekiem kokosowym, oraz Pudding Ryżowy Z Mleka Kokosowego.
Instrukcje
W rondlu zagotować wodę i ryż. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż ryż jest miękka i ciecz została wchłonięta, o 20 protokół.
Połączyć ryż, mleko kokosowe, cukier i sól w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż budyń jest gęsty i kremowy, 18 do 20 protokół. Mleko i jajka wymieszać z budyniem, stale mieszając, aby pudding nie przyklejał się, co najmniej 2 minuty.
Usuń budyń z ognia i wymieszaj masło, wanilię, cynamon i gałkę muszkatołową w budyniu, aż dokładnie wymieszasz. Złożyć brzoskwinie i rodzynki na budyń.