Need a deser bezglutenowy i wegetariański? Kremowy Pudding ryżowy z mleka kokosowego może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 488 kalorii, 6G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 12 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz zmieloną gałkę muszkatołową, rodzynki, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kremowy Pudding Z Mleka Kokosowego, Budyń ryżowy z mlekiem kokosowym, oraz Pudding Ryżowy Z Mleka Kokosowego.
Instrukcje
1
W rondlu zagotować wodę i ryż. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż ryż jest miękka i ciecz została wchłonięta, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Połączyć ryż, mleko kokosowe, cukier i sól w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż budyń jest gęsty i kremowy, 18 do 20 protokół. Mleko i jajka wymieszać z budyniem, stale mieszając, aby pudding nie przyklejał się, co najmniej 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Usuń budyń z ognia i wymieszaj masło, wanilię, cynamon i gałkę muszkatołową w budyniu, aż dokładnie wymieszasz. Złożyć brzoskwinie i rodzynki na budyń.
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)