Kremowy Pudding ryżowy i deser warstwowy z owocami
Kremowy Pudding ryżowy i owocowy deser warstwowy może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 63 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 35. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, cukier, chłodną bitą polewę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Deser Owocowy Warstwowy, Deser Budyniowy Warstwowy, oraz Deser Z Budyniem Czekoladowym Warstwowym.
Instrukcje
1
Umieścić owoce w 2-qt. dekoracyjna szklana miska; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowa do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Doprowadzić 1/3 szklanki wody do wrzenia w małym rondlu; wlać do dużej szklanki miarki. Wymieszać suchą mieszankę żelatynową 2 min. lub aż do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Smaku Truskawkowym
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Dodać wystarczającą ilość zimnej wody do miarki, aby odmierzyć 1 filiżankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
4
Zalać owocami; przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
5
W międzyczasie umieścić pozostałe 2 szklanki wody i ryżu w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; przykryć. Zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu; gotować na wolnym ogniu 20 min. lub do momentu wchłonięcia wody i zmiękczenia ryżu. Wymieszać z mlekiem i cukrem; gotować na średnim ogniu 5 min. lub do kremowego, stale mieszając. Całkowicie fajne. Delikatnie wymieszać z ubitą polewą.