Kremowy Pasta Czosnkowa Primavera
Przepis kremowy czosnek makaron Primavera może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w przybliżeniu 25 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.82 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 912 kalorii. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, piersi z kurczaka, śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kremowy Makaron Primavera, Kremowy Makaron Primavera, oraz Kremowy Makaron Primavera.
Instrukcje
W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; gotować od 6 do 7 minut, często mieszając, aż kurczak nie będzie już różowy w środku.
Wymieszać z wodą i mrożoną mieszanką makaronowo-warzywną. Przykryć; gotować od 6 do 8 minut, od czasu do czasu mieszając, aż warzywa będą gorące. Wymieszać z bitej śmietany i papryki; gotować 2 do 3 minut lub aż gorące.
Wyłącz ogrzewanie. Wymieszać z serem.
Odstawić 2 do 3 minut lub do rozpuszczenia sera.
Podawać z dodatkowym posiekanym parmezanem w razie potrzeby.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.
![Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
#28 wino w Top 50 Win Vinepair 2018intense rubinowy kolor czerwony z delikatnym nosem jeżyn i nutami czarnej porzeczki, balsamicznymi i pikantnymi nutami. Wino wykazuje doskonałą strukturę kwasową, dobrze zrównoważone, eleganckie taniny. Uderzenie w usta jest aksamitne i trwałe.