Kremowy Mus Z Kurczaka I Wątroby

Kremowy Mus Z Kurczaka I Wątroby
Kremowy mus z kurczaka i wątroby może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 1,33 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 421 kalorii, 20g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Mieszanka masła, szalotki, sól koszerna i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pasztet z wątroby-Jedwabny i kremowy mus z wątróbki drobiowej, Mus Z Wątróbki Drobiowej, oraz Mus Z Wątróbki Drobiowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, gotować nasiona gorczycy na umiarkowanie wysokim ogniu, aż tosty, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Przenieść na talerz.
3
Rozgrzać 4 łyżki masła na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać szalotki i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
5
Dodać wątróbki, doprawić solą i pieprzem i gotować, aż ledwo różowy wewnątrz, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
6
Dodaj koniak i gotuj na wolnym ogniu przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoniakKoniak
7
Zeskrobać do robota kuchennego; ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
8
Dodać 1 1/2 patyczki masła do wątroby i puree, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
9
Przenieść do miski. Wsypać 3 łyżeczki gorczycy, 3 łyżki natki pietruszki i 8 pokrojonych w plasterki kaparówek i doprawić po 1/2 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
Jagody KaparaJagody Kapara
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Mus rozłóż w 6-szklankowym naczyniu sufletowym i polej pozostałą natką pietruszki, ziarnami gorczycy i jagodami kapara.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody KaparaJagody Kapara
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
11
W małej misce delikatnie rozpuść pozostałe 4 łyżki masła w kuchence mikrofalowej. Usuń piankę z powierzchni. Łyżka klarownego masła równomiernie na musie, pozostawiając mleko stałe; przechyl, aby rozprowadzić masło. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castellani Chianti Annata z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia39
Magazyn