Kremowy makaron ze szparagami bez śmietany
Kremowy makaron ze szparagami bez śmietany może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,74 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 394 kalorie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, makaron ditalini, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Nie Tak Kremowa Zupa Szparagowa, Szparagi i Szwajcarski makaron i ser, oraz Szparagi i boczek makaron z serem.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym rondlu na średnim ogniu, i gotować i mieszać czosnek, aż tylko zaczyna się złoty, o 2 protokół. Mieszać w szparagi, i gotować i mieszać, aż kawałki są jasnozielone, o 2 Więcej minut. Makaron wymieszać, posypać olejem, posypać solą i pieprzem.
Do rondla wlać wrzącą wodę i doprowadzić do wrzenia. Ten przepis powinien być jak najbardziej suchy. Wymieszać mieszaninę makaronu często, aby zapobiec przyklejeniu, i gotować makaron do miękkości, ale nadal twarde do ukąszenia, o 10 protokół.
Wyjmij garnek z ognia. Jeśli jest nadmiar płynu, odcedzić z makaronu.
W misce wymieszać jajka, starty ser Romano i natkę pietruszki.
Wlać do mieszaniny makaronu, mieszając i nalewając jednocześnie, aż jajka ugotują się na ogniu makaronu.
Posypać dodatkowymi listkami pietruszki i podawać.