Kremowy makaron z serem

Kremowy makaron z serem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj kremowego makaronu i sera. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 283 kalorie, 12g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 215 osób. Jeśli masz ostry ser cheddar, masło, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Kremowy Makaron Z Czterema Serami, oraz Kremowy makaron z serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ugotować makaron w rondlu 2 quart w dużej ilości wody do miękkości, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Drenaż. W średnim rondlu wymieszaj masło i ser. Mieszaj, aż ser się roztopi. W wolnej kuchence, połączyć mieszaninę ser / masło i dodać jajka, śmietanę, zupę, sól, mleko, musztarda i pieprz i dobrze wymieszać. Następnie dodać odsączony makaron i ponownie wymieszać. Ustaw powolną kuchenkę na niskim poziomie i gotuj przez 3 godziny, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn