Kremowy korzeń selera, koper włoski i jabłko Slaw wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i lakto ovo wegetariański przepis serwuje 4 i kosztuje $1.79 za porcję. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób naprawdę lubiło ten dodatek. Jest idealny do Czwartego Lipca. Mieszanka majonezu, żurawiny, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co jest raczej złe. Korzeń Selera I Jabłko Slaw, Slaw jabłkowy z korzeniem selera, oraz Korzeń Selera I Jabłko Slaw są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Połącz korzeń selera, koper włoski, jabłko i sok z cytryny w dużej misce i dopraw solą i pieprzem. Wrzuć wszystko razem i odstaw na co najmniej 30 minut do 2 godzin. To nie tylko zmiękcza i marynuje warzywa, dzięki czemu stają się giętkie, ale także zapobiega ich brązowieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Seler
Do Smarowania Wkładki
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę