Kremowany kalafior z Herbed okruchy polewa może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 217 kalorii. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz por, chleb na zakwasie, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kremowy kalafior z dodatkiem okruchów Herbowanych, Kalafior Z Dodatkiem Okruchów Herbowanych, oraz Mini tarty kalafiorowe z ziemniaczaną skórką Gruyere i boczkiem okruchy parmezanu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji Kanapek
2
Umieścić kromki chleba w robocie kuchennym i proces, aż drobne okruchy środka 3 szklanki. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Gotować kalafior we wrzącej wodzie 15 minut lub do miękkości; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe Oliwki
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
4
Rozpuścić 1 łyżkę masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oderwany Od łodygi)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
5
Dodać por I 3 ząbki czosnku; gotować 7 minut lub do miękkości, często mieszając. Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Owies (szybki Lub Zwykły)
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
1 żółty Owocowy Roll-up
6
Połączyć mąkę z mlekiem, mieszając trzepaczką; dodać do patelni. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu; gotować 2 minuty lub aż gruby, stale mieszając. Wymieszać 3/4 łyżeczki soli, sera i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Owies (szybki Lub Zwykły)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
7
Zdjąć z ognia; wymieszać z kalafiorem. Łyżka mieszanki kalafiora do 13 x 9-calowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Mrożonego Wegetariańskiego Mięsa W Kawałkach
Całe Dojrzałe Oliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej
8
Roztopić Pozostałe 1 łyżeczka masła w małej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oderwany Od łodygi)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
9
Dodaj pozostałe 3 ząbki czosnku; gotować 30 sekund lub aż lekko rumiane, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
10
Zdjąć z ognia.
11
Połączyć bułkę tartą, pozostałe 1/4 łyżeczki soli, natkę pietruszki i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
12
Skropić mieszanką czosnkowo-maślaną; wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oderwany Od łodygi)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
13
Posypać mieszaninę bułki tartej równomiernie na mieszaninie kalafiora.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe Oliwki
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
14
Piec w 400 przez 30 minut lub aż bąbelkowo i rumiane.