Kremowy Dip ze szpinakiem i parmezanem
Kremowy Dip ze szpinakiem i parmezanem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 17 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 25. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz liście szpinaku dla niemowląt, sól koszerną, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kremowy Parmezan Szpinak, Kremowy parmezan szpinak i pieczarki, oraz Kremowy Wypiek Ze Szpinaku Parmezan.
Instrukcje
Włóż szpinak do dużej miski bezpiecznej dla mikrofal i miski z zasłoną z folii bezpiecznej dla mikrofal. Kuchenka mikrofalowa, aż szpinak będzie delikatny, mieszając kilka razy, 4 do 5 minut.
Odcedzić szpinak i odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. Wycisnąć płyn, a następnie drobno posiekać.
Wirować twarożek, parmezan, sól, i pieprz w maszynce do bardzo gładkie, o 1 minutę, skrobanie wewnątrz miski w razie potrzeby.
Zeskrobać do miski i wymieszać ze szpinakiem.
Podawaj dip w temperaturze pokojowej lub schłodzony, z grzankami z bagietki lub krakersami.
Make ahead: do 2 dni, schłodzone.