Need a wegetariańska przystawka? Kremowy Dip koperkowy z chipsami Pita może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 10 i kosztuje 74 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 189 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. Jest idealny do Super Bowl. Mieszanka koperku, grecki jogurt, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Kremowy Dip koperkowy z chipsami Pita, Pieczone Chipsy Pita-Zdrowe Przyprawione Chipsy Pita, oraz Chipsy Pita.
Instrukcje
1
Zrobić dip: wymieszać wszystkie składniki; schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
2
Przygotuj chipsy: Rozgrzej piekarnik do 191°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Każdą pita przeciąć na pół, a następnie każdą połowę pokroić na trzy kliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kombinacja 2
4
Przełożyć do miski, skropić olejem i posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala