Kremowy Deser Rabarbarowy
Jeśli 88 centów za porcję spada w Twoim budżecie, kremowy deser rabarbarowy może być ogromnym wegetariańska przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 4G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 16. Udaj się do sklepu i odbierz masło, ekstrakt z wanilany, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 16%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy obejmują Deser Rabarbarowy, Deser Owsiany Rabarbarowy, oraz Fajny Deser Rabarbarowy.
Instrukcje
W dużej misce pokroić masło na mąkę, aż mieszanina będzie przypominała grubą okruchy; wymieszać z orzechami pekan. Nacisnąć na nieosłoniętą 13-calową. x 9 po. patelnia do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 15 minut.
Połączyć rabarbar, cukier i mąkę; łyżka na skórce.
Tymczasem w dużej misce ubić serek śmietankowy, cukier i wanilię na gładką masę.
Dodaj jajka, ubijaj na niskiej prędkości, aż do połączenia.
Zalać gorącą warstwą rabarbaru.
Piec przez 30-35 minut lub do momentu, aż środek będzie prawie ustawiony. Schłodzić na stojaku drucianym przez 10 minut. W międzyczasie połączyć śmietanę, cukier i wanilię; rozprowadzić na gorącym serniku.
W razie potrzeby posypać dodatkowymi orzechami pekan. Schłodzić na stojaku drucianym przez 1 godzinę.
Przechowywać w lodówce przez noc. Schłodzić resztki.