Kremowy Deser Malinowy

Kremowy Deser Malinowy
Ten przepis służy 10. Na 82 centy za porcję, ten przepis okładki 3% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 243 kalorie. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz masło, czekoladę, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Kremowy Deser Malinowy, Chłodny i kremowy Precel malinowy deser, oraz Sałatka malinowo-pistacjowa z kremowym winegretem malinowym.

Instrukcje

1
W małej misce połączyć okruchy wafla i masło. Naciśnij na dno nasmarowanego 9-in. patelnia springform. Przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
( 55 Wafli)( 55 Wafli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Tymczasem w robocie kuchennym połącz koncentrat, serek śmietankowy i cukier. Przykryć i przetworzyć do uzyskania gładkości; wlać do dużej miski i złożyć ubitą polewę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Polej skórkę. Przykryć i zamrozić na 4 godziny lub do uzyskania twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
4
Wyjąć z zamrażarki 10 minut przed krojeniem.
5
W razie potrzeby udekoruj czekoladowymi lokami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn