Kremowe tagliatelle z koprem włoskim

Kremowe tagliatelle z koprem włoskim
Kremowe tagliatelle z koprem włoskim zajmuje ok. 25 minut od początku do końca. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 464 kalorie, 14g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 11 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka pietruszki, kopru włoskiego, tagliatelle i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 57%. Podobne przepisy to Pieczony pomidor i koper włoski z Tagliatelle, Kremowa szynka i szparagi Tagliatelle, oraz Kremowe tagliatelle z kiełbasą, ricottą i bazylią.

Instrukcje

1
Dodaj olej do nieprzywierającej patelni. Włóż Koper i gotuj przez 10 minut, aż będzie miękki i lekko złoty, dodając nasiona kopru włoskiego i czosnek na Ostatnie 3 minuty gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
W międzyczasie ugotuj makaron zgodnie z instrukcjami opakowania, rezerwując kilka łyżek wody do gotowania na sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Do mieszanki kopru włoskiego wymieszać skórkę z cytryny, sok, mascarpone i większość pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
MascarponeMascarpone
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
4
Rozgrzać, a następnie wrzucić ugotowany makaron i kilka łyżek wody do gotowania. Wszystko dobrze wymieszać i doprawić. Rozsypać na pozostałą pietruszkę i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn