Kremowe Taco Z Krewetkami
Kremowe taco z krewetkami to bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 417 kalorii, 29g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 145 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać Taco Bell® obniżonej sodu taco przyprawy mix, krewetki, mleko cztery ser, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kremowy makaron z awokado cukinia makaron z taco Limonka Grillowane krewetki, Sałatka taco Jessiki z kremowym sosem Taco, oraz Kremowy Dip Taco.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować i mieszać 5 min. Wymieszać krewetki; gotować 3 do 4 min. lub aż krewetki stają się różowe, często mieszając.
Wymieszać Neufchatel, mleko i przyprawy taco wymieszać.
Dodaj do mieszanki krewetek; wymieszać. Gotować 2 min. lub dopóki Neufchatel nie zostanie całkowicie stopiony i mieszanina zostanie dobrze wymieszana, stale mieszając.
Łyżka mieszanki krewetek na tortille; top z pozostałych składników.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.