Kremowe puree II
Kremowe puree II to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 152 kalorie, 3G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz masło, śmietanę, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Kremowe Puree Ziemniaczane, Kremowe Puree Ziemniaczane, oraz Kremowe Puree Ziemniaczane.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść ziemniaki w dużym garnku z wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż ziemniaki będą miękkie, o 10 protokół.
Spuścić wodę i dodać serek, masło, śmietanę i sos ranch mix. Mash aż kremowy za pomocą masher ziemniaków lub miksera elektrycznego.
Rozprowadzić równomiernie w dużym naczyniu do pieczenia.
Piec przez 30 minut w nagrzanym piekarniku, aż wierzch będzie złocisty.