Kremowe pieczone Pulpety czosnkowo-cebulowe
Ten przepis sprawia, że 26 porcji z 84 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz klopsiki, zwykły czosnek, pół na pół i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łatwe Kremowe Pieczone Pulpety Czosnkowe, Kremowy Karmelizowany Dip Z Cebulą I Pieczonym Czosnkiem, oraz linguine z klopsikami, pieczarkami i kremowym sosem cebulowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 4-quart roztopić masło na średnim ogniu. Cebulę i czosnek gotować na maśle 10 do 12 minut, często mieszając, aż złoty kolor będzie brązowy.
Posypać mąką i pieprzem na mieszance cebuli. Gotować 1 minutę, stale mieszając. Powoli dodaj pół na pół, ciągle mieszając. Wymieszać klopsiki.
Gotować od 15 do 20 minut, od czasu do czasu mieszając, aż sos zgęstnieje i klopsiki są gorące. Aby służyć, umieść w 1 1/2 - do 2-quart powolnej kuchence na małym ogniu. Klopsiki wytrzymają do 2 godzin w wolnej kuchence.
Dekoruj posiekaną natką pietruszki.