Kremowe Pesto Rigatoni z grubym pomidorem Vinaigrette
Kremowe Pesto Rigatoni z grubym pomidorem Vinaigrette może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 16G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, liście bazylii, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pieczone Pulpety z indyka parmezan z Rigatoni i sosem pomidorowo-bazyliowym, Rigatoni z bakłażanem i suszonym Pesto pomidorowym, oraz Rigatoni w kremowym sosie pomidorowym.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 4 składniki w misce i odstaw na bok.
Bulion, bazylia, 2 łyżki parmezanu, sól, pieprz, czosnek i serek śmietankowy połączyć w blenderze; proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Parmezan
Czosnek
Pieprz
Bazylia
Bulion
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Połącz mieszaninę bazylii i rigatoni w holenderskim piekarniku i gotuj na małym ogniu, aż do całkowitego ogrzania. Łyżka makaronu na każdym z 6 talerzy. Top z pomidorów vinaigrette, 2 łyżki parmezanu i orzechów pinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół