Kremowe Marzycielskie Babeczki Lemoniadowe

Kremowe Marzycielskie Babeczki Lemoniadowe
Kremowe marzycielskie babeczki z lemoniadą mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 24. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, wstępnie osłodzoną mieszankę napojów o Smaku lemoniady, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Marzycielskie Kremowe Babeczki, Marzycielskie Pomarańczowe Babeczki, oraz Marzycielskie Babeczki Wypełnione Kremem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
3
Wlać wodę do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodaj 1/2 szklanki lemoniady pić wymieszać; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lemoniada MixLemoniada Mix
5
Dodaj pozostałe składniki ciasta; pokonać mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski w razie potrzeby, aż mieszanina jest gładka. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin, wypełniając każdy o 2/3 pełne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Piec 20 do 25 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić w patelni 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjąć z patelni do stojaków chłodzących; całkowicie schłodzić, około 30 minut.
8
Tymczasem, w średniej misce, pokonać wszystkie składniki lukier z wyjątkiem koloru żywności z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż kremowy. Jeśli to konieczne, dodaj trochę więcej mleka, aż mieszanina będzie się smarować. W przypadku żółtego lukru, ubij kilka kropli żółtego koloru spożywczego. Przechowywać w lodówce, aż gotowe do mróz babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor żywnościKolor żywności
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Babeczki chłodzone mrozem. Lodówka, aż będzie gotowa do podania. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn