Kremowe Mandarynkowe Grillowane Szparagi
Kremowy Tangerine Dressed grillowane szparagi może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 249 kalorii. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $2.59 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka cebuli, liści bazylii, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest świetne. Spróbuj Grillowane Szparagi Z Mandarynką Aioli, Sałatka Szparagowa Ubrana, oraz Sałatka Szparagowa Pomarańczowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill wewnętrzny lub zewnętrzny do średniej wysokości.
Szparagi ułożyć na blasze i skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia, doprawić solą i pieprzem.
Przenieść do grilla i gotować obracając co jakiś czas, aż szparagi są dobrze oznaczone i jest miękka, o 5 minut, w zależności od wielkości szparagów.
Podczas gdy szparagi są grillowane w misce połącz skórkę mandarynki i sok z odrobiną soli, pieprzu i odrobiną ostrego sosu.
Dodać śmietanę i ubijać, aby napowietrzyć krem.
Szparagi wyjąć z grilla, dodać pokrojoną cebulę i bazylią i podawać na ciepło, ciepło lub w temperaturze pokojowej z polanym sosem.