Kremowe Kubki Na Ciasteczka Cytrynowo-Jagodowe
Ten bezglutenowy przepis służy 30 i kosztuje 23 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 1G białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz dżem truskawkowy, orzechy makadamia, skórkę cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Filiżanki do ciastek z kompot jagodowy o zapachu cytryny tymianek, Berry Cookie Cups, oraz JELL-o ® Berry Cookie Cups dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 30 Mini kubki muffin z gotowania sprayu.
W dużej misce, wymieszać składniki cookie cup. Upuść 1 łyżkę ciasta do każdego kubka mini muffin. Naciśnij w DNA i do góry boki, aby utworzyć kubki.
Piec 10 minut. Używając końca drewnianej łyżki, wciśnij wcięcia w każdym. Wróć do piekarnika; piec 1 minutę dłużej.
Wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Całkowicie fajne.
Napełnij każdą filiżankę ciasteczek 1/2 łyżeczki dżemu.
W dużej misce, beat twarogu i lukier z mikserem elektrycznym na średniej prędkości. Ubić w skórce cytrynowej i wanilii. Złóż bitą śmietanę. Top każdy kubek cookie z mieszaniny.
Przechowywać w lodówce kubki cookie co najmniej 10 minut, aż zestaw. Przed podaniem udekorować.