Kremowe Karmelki Pomarańczowe

Kremowe Karmelki Pomarańczowe
Kremowe pomarańczowe karmelki to hor d ' oeuvre, który serwuje 80. Jedna porcja tego dania zawiera około 0g białka, 1g tłuszczu i w sumie 48 kalorii. Za 7 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 4 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Mieszanka skondensowanego mleka, syropu kukurydzianego, ekstraktu pomarańczowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Karmelki Z Krwawej Pomarańczy, Karmelki Orange Crème, oraz Kremowe Karmelki.

Instrukcje

1
Linia 11-in. x 7-w. naczynie z folią; nasmaruj folię 1 łyżeczką masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
2
W dużym ciężkim rondlu połącz cukier, syrop kukurydziany i pozostałe masło. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, ciągle mieszając. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego; gotować delikatnie, bez mieszania, przez 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia; stopniowo dodawać mleko. Gotuj i mieszaj, aż termometr do cukierków wskaże 244°(stopień twardej kuli).
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
4
Zdjąć z ognia; dodać ekstrakty. Natychmiast wlać do przygotowanego naczynia (nie zeskrobać rondla).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Odstaw do twardości.
6
Za pomocą folii wyjmij cukierki; usuń folię. Za pomocą posmarowanego masłem noża pokrój karmel na 1 cal. x 3/4-in. kawałki. Zawiń pojedynczo w woskowany papier; skręć końce.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti można łączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Laurent-Perrier Brut. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 40 dolarów za butelkę.
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier Brut L-P jest wzorcem dla stylu domu Laurenta-Perriera. Ostry, świeży i elegancki, Brut L-P odzwierciedla podstawową esencję naszych szampanów.Kolor ma bladozłoty odcień, z drobnymi i trwałymi bąbelkami. Nos jest świeży i delikatny, wykazuje dobrą złożoność z nutą cytrusów i białych owoców. Lekki styl Brut L-P doprowadził do tego, że szampan stał się idealnym napojem aperitifowym. Idealna równowaga, chrupkość smaków i Finezja sprawiają, że jest idealnym towarzyszem dla ryb, drobiu i białego mięsa.
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje80
Ocena Zdrowia0
Magazyn