Kremowe jajka na grzance

Kremowe jajka na grzance
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Kremowanych jajek na tostach. Jedna porcja zawiera 404 kalorie, 20g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 92 centów za porcję. Mieszanka chleba, granulki bulionu z kurczaka, jajka ugotowane na twardo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 253 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 64%. Spróbuj Kremowe Jajka Na Grzance, Kremowe jajka na grzance, oraz Dekadenckie kremowe jajka na grzance dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Oddzielić białka od żółtek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
żółtko Jajażółtko Jaja
2
Żółtka umieścić w misce i rozgnieść widelcem. Białka posiekać na małe kawałki i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Roztopić masło w rondlu ustawionym na średnim ogniu. Wymieszać z mąką, aż będzie gładka. Stopniowo mieszaj w mleku i bulionie z kurczaka, aby nie tworzyły się grudki i stale mieszaj, aż mieszanina się zagotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Z KurczakaBulion Z Kurczaka
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Dodać żółtka i wymieszać do rozpuszczenia. Wymieszać z białkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
żółtko Jajażółtko Jaja
5
Podawać na grzance i doprawić solą i białym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały PieprzBiały Pieprz
TostyTosty
SólSól
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn