Kremowe enchilady ze szpinakiem i grzybami

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kremowego szpinaku i grzybów Enchiladas. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 405 kalorii, 17g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz krem, skondensowany krem z rosołu, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Enchiladas Z Grzybami Szpinakowymi, Enchiladas ze szpinakiem i grzybami, oraz Enchiladas z kurczakiem, pieczarkami i szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować sos, połączyć pierwsze 4 składniki; dobrze wymieszać.
Aby przygotować enchiladas, podgrzać dużą patelnię Nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i jalapeo; smażyć 5 minut lub do miękkości, często mieszając.
Dodać grzyby; smażyć 3 minuty lub do miękkości. Wymieszać w proszku czosnek, kminek, sól, i szpinak; gotować 5 minut lub do ogrzania.
Połącz mieszankę szpinaku i 1/4 szklanki sera w dużej misce; wymieszaj, aby połączyć.
Łyżka 1/2 szklanki sosu do 13 x 9-calowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania. Ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Łyżka około 1/3 szklanki mieszanki szpinaku w dół środka każdej tortilli; zwinąć.
Miejsce wypełnione tortille szew boki dół w naczyniu do pieczenia.
Rozłóż pozostały sos równomiernie na tortillach; wierzch z 3/4 szklanki sera.
Piec w temperaturze 350 przez 20 minut. Top z pomidorem i zieloną cebulą.