Kremowe Ciasto Pomarańczowe
Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 16. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz serek philadelphia, skórkę i sok z pomarańczy pępka, cukier puder i kilka innych składników na rękę, można go zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Kremowe Ciasto Pomarańczowe, Kremowe Ciasto Mandarynkowo-Pomarańczowe, oraz Mandarynkowa Sałatka z kurczaka z kremowym sosem jogurtowym pomarańczowo-waniliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować ciasto ciasto i piec zgodnie z zaleceniami na opakowaniu na dwa 9-calowe okrągłe patelnie ciasto, zastępując 1-1 / 2 szklanki ubitej polewy na olej i mieszając skórkę pomarańczową do ciasta przed wlewaniem do przygotowanych patelni. Fajne warstwy ciasta na patelniach 10 min.; Odwróć na stojaki z drutu. Ostrożnie usuń Patelnie; całkowicie ostudzić ciasta.
Beat twarożek, sok pomarańczowy i cukier puder w małej misce z mikserem elektrycznym, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z pozostałą bitą polewą.
Wypełnij i zamroź warstwy ciasta lukrem twarogowym. Przechowywać w lodówce.