Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupę, więc spróbuj kremowej zupy ziemniaczano-jabłkowej. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 348 kalorii, 11g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, bekon z indyka, tarta jabłko i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowa zupa z jabłek i korzenia selera z grillowanym cheddarem, boczkiem i jabłkową musztardą miodową, Kremowa Zupa Ziemniaczana, oraz Kremowa Zupa Ziemniaczana dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 5-do 6-quart nonstick patelni na dużym ogniu, wymieszać boczek, aż zbrązowieje, 3 do 4 protokół. Łyżką szczelinową przełożyć boczek na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Ręczniki Papierowe
Patelnia
2
Dodać olej do patelni; gdy gorące, dodać cebulę, jabłko i czosnek. Wymieszać często na średnim ogniu, aż cebula jest bardzo zwiotczała i zaczyna brązowieć, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodać wino i mieszać, aż odparuje, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino
4
Dodać ziemniaki, 1/2 łyżeczka soli, i 3 1/2 szklanki wody; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki mash łatwo, 25 do 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Woda
Sól
5
W międzyczasie, w 1-do 2-quart patelni na dużym ogniu, gotować jabłecznik, aż zmniejszy się do 1/4 filiżanki, 8 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jabłecznik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodać mleko do mieszanki ziemniaków i, pracując partiami, wirować w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie gładka. Powrót do patelni na małym ogniu i wymieszać jabłecznik, ser, gałkę muszkatołową, sól i pieprz do smaku. Mieszać często tylko do gorąca, 2 do 3 minut. Chochle do misek i top ze szczypiorkiem i boczkiem.