Kremowa zupa z zielonej fasoli i ziemniaków

Kremowa zupa z zielonej fasoli i ziemniaków
Kremowa zupa z zielonej fasoli i ziemniaków to bezglutenowe zupa. Ten przepis służy 6 i kosztuje 98 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 292 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś kawałki boczku, fasolę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Sałatka Z Rukoli, Ziemniaków I Zielonej Fasoli Z Kremowym Sosem Orzechowym, Sałatka Z Rukoli, Ziemniaków I Zielonej Fasoli Z Kremowym Sosem Orzechowym, oraz Zupa Z Ziemniaków Wołowych I Zielonej Fasoli.

Instrukcje

1
Umieść zieloną fasolkę w garnku z wystarczającą ilością wody do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj sody oczyszczonej do wody; doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień do medium, i gotować, aż fasolka szparagowa są prawie miękkie, 7 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 łyżeczki Suszonych Płatków Pietruszki, Podzielonych1-1/4 łyżeczki Suszonych Płatków Pietruszki, Podzielonych
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Spuścić wodę z zielonej fasoli; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Umieść ziemniaki w dużym garnku z wystarczającą ilością osolonej wody, aby przykryć; doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średniej i kontynuować gotowanie do prawie miękkości, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Wyjmij z ognia, ale nie spuszczaj wody z garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Rozgrzać masło na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować cebulę i boczek bits w roztopionym maśle, aż cebula są miękkie i przezroczyste, 5 do 7 protokół; dodać do dużego garnka z ziemniakami, wraz z kremem z rosołu i mleka; wymieszać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana żółta Cebula (opcjonalnie)Posiekana żółta Cebula (opcjonalnie)
Sos TeriakyiSos Teriakyi
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Dodaj zieloną fasolkę. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
8
Umieścić duży garnek na małym ogniu i gotować zupę na wolnym ogniu, aż gorące i smaki mają stopione, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn