Kremowa Zupa Z Selera
Kremowa zupa z selera może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.54 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 343 kalorie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis z moich przepisów wymaga pieprzu, bulionu z kurczaka mniej sodu, masła i selera. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Kremowa Zupa Z Selera, Puree z zupy selerowej z Glazurowanym selerem i Curry jabłkiem, oraz Dziczyzna pieczona na patelni z kremowym pieczonym ziemniakiem i selerem.
Instrukcje
Roztopić masło; wymieszać z chlebem na blasze do pieczenia.
Piec w 350 przez 20 minut lub do złotego koloru.
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj por; gotuj 10 minut, często mieszając. Wymieszać z mąką; gotować 2 minuty, dobrze mieszając.
Dodać seler i bulion; doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu. Gotować przez 30 minut.
Połowę mieszanki umieścić w blenderze.
Zdejmij środkową część pokrywy blendera i zabezpiecz pokrywę blendera na blenderze.
Umieść czysty ręcznik nad otworem w pokrywie. Proces do gładkiej. Przecedzić czystą mieszaninę przez sito nad miską; wyrzucić ciała stałe. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną selera.
Powrót zupy na patelni na średnim ogniu; wymieszać w pół na pół, pieprz i sól. Gotować przez 5 minut.
W razie potrzeby udekorować natką pietruszki.