Kremowa zupa z kiełbasek ziemniaczanych może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 545 kalorii, 20g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i podnieś kiełbasę, mleko, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Jednogarnkowa Kremowa zupa z kiełbasą i ziemniakami, Zuppa Toscana {Kremowa zupa ziemniaczana i jarmuż z włoską kiełbasą}, oraz Kremowa Zupa Z Kiełbasą I Kapustą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę z oliwek w 2-quart holenderski piekarnik lub duży garnek na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę, wędzone kiełbasy, kiełbasa i kiełbasa kiełbasa w gorącym oleju, aż kiełbasa jest rumiane, o 10 protokół. Ziemniaki wymieszać z mieszanką kiełbas i wlać wystarczającą ilość wody, aby pokryć mieszaninę; dodać liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kielbasa
Słonina Wieprzowa
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Gotować mieszankę kiełbasa-ziemniaki na małym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie i smaki zupy mieszane, 1 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
(dostosuj Według Własnego Gustu)
3
Mąkę i masło połączyć w rondlu na średnim ogniu; gotować i mieszać, aż mieszanina będzie gładka i lekko złoty, o 5 protokół.