Kremowa Zupa Pomidorowo-Serowa
Kremowa Zupa pomidorowo - serowa może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 104 kalorie. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, margarynę, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 57%. Spróbuj Kremowa Zupa Brokułowa Pomidorowa Serowa, Kremowa zupa pomidorowa z kozim serem, oraz Kremowa Zupa Pomidorowa Z Grzankami Serowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść pomidory z sokiem w dobrze maślanym naczyniu do pieczenia.
Wymieszać z selerem, czosnkiem i czerwoną papryką. Przykryć i piec w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez 25 minut.
W dużym garnku rozpuścić masło lub margarynę na średnim ogniu.
Dodać grzyby i cebulę, gotować i mieszać przez około 8 protokół.
Powoli wymieszać z mąką i cukrem.
Dodaj bulion wołowy, bazylia, rozmaryn i tymianek, mieszając, aż zupa się zagotuje.
Dodaj zawartość pieczonej patelni pomidorowej z piekarnika i zagotuj. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez około 30 minut.
W międzyczasie w robocie kuchennym zmiksuj serek na gładką masę. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Powoli wymieszać serek do zupy.
Dekoruj posiekaną natką pietruszki.