Kremowa Zupa Kukurydziana
Kremowa zupa kukurydziana może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 249 kalorii. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ziemniaki, cebulę, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kremowa Zupa Kukurydziana, Kremowa Zupa Kukurydziana, oraz Kremowa Zupa Kukurydziana dla podobnych receptur.
Instrukcje
W garnku zupy 4-quart, gotować boczek na średnim ogniu, mieszając, aż brązowy i chrupiące, o 5 protokół.
Wylać wszystko, ale 2 łyżki. gruby.
Dodaj cebulę, seler i paprykę i gotować, mieszając, aż zmiękną, 4 do 5 protokół.
Dodać ziemniaki, kukurydzę, tymianek, sól i pieprz. Wymieszać, aby połączyć.
Posypać mąkę na mieszaninę i mieszać aż zgęstnieje i pachnące, o 3 protokół.
Powoli wlać bulion, ciągle mieszając, aż będzie gładki.
Dodać liść laurowy; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, 25 protokół.
Usunąć liść laurowy i wymieszać w pół na pół. Gotować do ogrzania.