Kremowa Zupa Fasolowa Z Makaronem
Kremowa zupa fasolowa z makaronem wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.73 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz marchew, woda, makaron orecchiette, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kremowa zupa z grzybów, jęczmienia i fasoli, Kremowa Zapiekanka Z Fasoli Lima, oraz Zupa Fasolowa Lima dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, marchew, i czosnek; smażyć 5 protokół.
Dodaj wodę, tymianek, bulion, i Lima fasola; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut. Wymieszać z bazylią, sokiem z cytryny i pieprzem cytrynowym.
Umieścić 3 filiżanki zupy w blenderze; proces do gładkiej. Powrót puree mieszaniny do patelni; doprowadzić do wrzenia.
Dodać makaron; gotować 15 minut lub do makaronu jest miękka. Wymieszać z papryką.