Kremowa Zupa Dyniowo-Czerwona Papryka
Kremowa zupa dyniowo-czerwona to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie zupa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz masło, bulion z kurczaka bez dodatku soli, słodkie ziemniaki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki.
Instrukcje
Połącz pierwsze 8 składników w dużej misce.
Posypać 1/8 łyżeczki soli; dobrze wymieszać.
Umieścić mieszankę warzywną w jednej warstwie na patelni z galaretką.
Piec w 400 przez 30 minut lub do miękkości, mieszając raz.
Połącz warzywa, wywar i pozostałą 1/4 łyżeczki soli w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Umieść połowę mieszanki warzywnej w blenderze.
Usuń środkową część pokrywy blendera( aby umożliwić ucieczkę pary); zabezpiecz pokrywę blendera na blenderze.
Umieść czysty ręcznik nad otworem w pokrywie blendera (aby uniknąć rozprysków). Proces do gładkiej.
Wlać do dużej miski. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną warzywną. Wymieszać z masłem. Top z rozmarynem, w razie potrzeby.