Kremowa Zupa Cebulowa Vidalia
Kremowa zupa cebulowa Vidalian może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na zupę. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 381 kalorii, 8G białka, oraz 26g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka bulionu z kurczaka, ciężka śmietana do ubijania, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 47%. Podobne przepisy to Kremowy Dip Cebulowy Vidalian, Sałatka z awokado-grejpfruta z kremowym sosem cebulowym Vidalian, oraz Pieczona Vidaliańska zupa cebulowo-czosnkowa.
Instrukcje
W rondlu roztopić masło lub margarynę na średnim ogniu.
Dodaj cebulę: saute aż złoty kolor, o 10 protokół.
Wymieszać z mąką i solą i dokładnie wymieszać. Stopniowo dodawać rosół z kurczaka, stale mieszając. Przykryć i dusić na małym ogniu przez około 10 minut.
Gdy cebula jest bardzo delikatna, wymieszaj z mlekiem i śmietaną.
Wyjąć 1/2 szklanki zupy i wymieszać w żółtkach. Powoli mieszaj mieszaninę żółtka do zupy na patelni.
Podgrzać, ale nie dopuścić do zagotowania zupy. Wymieszaj z papryką, czarnym pieprzem i sosem z czerwonej ostrej papryki.
Podawać na gorąco i udekorować posiekaną natką pietruszki.