Kremowa zapiekanka ze szparagami może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja zawiera 149 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. Za 66 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś łodygi i kawałki grzybów, masło, jednodniowy chleb i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 36%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy obejmują Kremowa Zapiekanka Ze Świeżych Szparagów, Zapiekanka Ze Szparagami, oraz Zapiekanka Z Szynką I Szparagami.
Instrukcje
1
W dużej misce połącz zupę i mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj fasolę, szparagi i grzyby; dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Dodatki (opcjonalnie)
3
Wlać do natłuszczonego 8-calowego. kwadratowe naczynie do pieczenia. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 20 minut. Wrzuć kostki chleba, migdały i masło; posyp zapiekankę.