Kremowa zapiekanka z krewetek z maślanymi okruchami

Kremowa zapiekanka z krewetek z maślanymi okruchami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać kremowe krewetki zapiekanka z maślaną okruchy spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 393 kalorie. Ten pescatariański przepis służy 12 i kosztuje $2.1 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka soku z cytryny, śmietana, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Kremowa zapiekanka z krewetek z maślanymi okruchami, Brokuły pieczone z maślaną bułką tartą, oraz Kremowa zapiekanka z krewetkami i przegrzebkami.

Instrukcje

1
Masło 3 1/2-quart płytki szklane naczynie do pieczenia. Ułóż krewetki w naczyniu do pieczenia w jednej warstwie. Przykryć plastikiem i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
2
W średnim rondlu, połączyć śmietanę i sherry z muszli krewetek.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodać szczyptę soli i doprowadzić do wrzenia. Dusić na umiarkowanie małym ogniu przez 25 minut; przecedzić przez grube sito ustawione na dużej szklanej miarce; powinieneś mieć około 2 1/2 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Rozpuścić 1 łyżkę stałego masła na średniej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj szalotki i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, przez 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
7
Dodaj krem z krewetek i dusić aż zredukowana do 2 filiżanki, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
8
Wlać śmietanę do miski i wymieszać z sokiem z cytryny i sosem Worcestershire. Doprawić solą, pieprzem i ostrym sosem; ostudzić do letniej. Krewetki przyprawiamy solą i pieprzem i równomiernie polewamy śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Włóż krakersy oyster do wytrzymałej plastikowej torebki, naciśnij powietrze i zamknij.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy Z OstrygKrakersy Z Ostryg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
10
Połóż torbę na powierzchni roboczej i, za pomocą wałka do ciasta lub ciężkiej patelni, zmiażdż krakersy, aż utworzą się grube okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Przełożyć do średniej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
12
Dodać 4 łyżki roztopionego masła i paprykę i wymieszać do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
13
Scatter okruchy cracker nad krewetek i pat gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Philadelphia® NeufchatelSer Philadelphia® Neufchatel
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
14
Piec zapiekankę w środku piekarnika przez 25 minut, lub aż bulgotanie wokół krawędzi i krewetki są po prostu gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
15
Wyjąć z piekarnika. Rozgrzej brojlery. Zapiekankę dusić przez 30 sekund, obracając w razie potrzeby, aż polewa będzie równomiernie rumiana.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
16
Odstawić w temperaturze pokojowej na 5 do 10 minut przed podaniem.
17
Zrób z wyprzedzeniem: zapiekankę można przygotować w kroku 4 i schłodzić przez noc.
18
Odstawić na 20 minut w temperaturze pokojowej.
19
Rekomendacja wina: biały z jasnymi owocowymi smakami poradzi sobie z sherry i przyprawami i uzupełni kremowość. Poszukaj Santa Julia Torrontes z Argentyny z 2002 lub Markiza de Cceres Rioja Blanco z Hiszpanii z 2002.
Składniki, których będziesz potrzebować
TorrontesTorrontes
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia10
Magazyn