Kremowa Zapiekanka Do Squasha Zimowego
Kremowy Squash zimą Gratin może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 229 kalorii, 11g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka mielonej gałki muszkatołowej, masło, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gratin Do Squasha Zimowego, Indyjska Zapiekanka Do Squasha Zimowego, oraz Zimowa Gratina Do Squasha Z Restauracji Le Beaujolais dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż squash w jednej warstwie na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 400 przez 25 minut lub do momentu, gdy squash będzie miękki.
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać por i sól; gotować 4 minuty lub do miękkości, często mieszając.
Połączyć mleko i mąkę, dobrze mieszając trzepaczką.
Dodać mieszaninę mleka do patelni; doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę lub do zgęstnienia, stale mieszając.
Dodaj ser, pieprz i gałkę muszkatołową; mieszaj, aż ser się rozpuści. Delikatnie wymieszać w squasha. Mieszankę łyżką do 2-ćwiartkowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania.
Umieść chleb w robocie kuchennym; pulsuj 10 razy lub aż Gruba okruchy odmierzają 1 1/4 szklanki.
Dodać pietruszkę i czosnek; pulse dwa razy połączyć.
Posypać mieszaninę bułki tartej równomiernie na mieszaninie squasha.
Piec w 400 przez 20 minut lub do złotego koloru.