Kremowa Wołowina Stroganoff
Przepis kremowa wołowina Stroganoff może zaspokoić pragnienie Europy Wschodniej w około 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 73 kalorie. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać bulion wołowy, makaron jajeczny, olej i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Jeden Garnek Kremowa Wołowina Stroganoff, Ultimate Creamy Beef Stroganoff, oraz Kremowy Seler Wołowy Stroganoff.
Instrukcje
Mięso i cebulę ugotować na rozgrzanym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 10 min. lub aż mięso będzie równomiernie rumiane, często mieszając.
Dodać bulion, grzyby i makaron; wymieszać. Doprowadzić do wrzenia; przykryć. Dusić na średnim i małym ogniu 10 do 12 min. albo dopóki makaron nie będzie miękki.
Wymieszać z kwaśną śmietaną; gotować 2 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.