Kremowa Włoska Zupa Z Białej Fasoli

Kremowa Włoska Zupa Z Białej Fasoli
Kremowa włoska zupa z białej fasoli to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 253 kalorie, 15g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Mieszanka cebuli, szpinaku, tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Allrecipes ma 231 fanów. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wiele osób naprawdę lubi to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest super. Spróbuj Włoska Kiełbasa Zupa Z Białej Fasoli, Włoska zupa z białej fasoli i jarmużu, oraz Łatwa Włoska Zupa Z Białej Fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu rozgrzać olej. Cebulę i seler gotować na oleju przez 5 do 8 minut, lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać czosnek i gotować przez 30 sekund, ciągle mieszając. Wymieszaj fasolę, rosół z kurczaka, pieprz, tymianek i 2 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, a następnie gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Łyżką szczelinową wyjąć 2 szklanki mieszanki fasoli i warzyw z zupy i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4
W blenderze przy niskiej prędkości mieszaj pozostałą zupę w małych partiach, aż będzie gładka (pomaga usunąć środkową część pokrywy blendera, aby umożliwić ucieczkę pary.) Po wymieszaniu wlać zupę z powrotem do garnka i wymieszać z zarezerwowaną fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Doprowadzić do wrzenia, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać ze szpinakiem i gotować 1 minutę lub aż szpinak zwiędnie. Wymieszać sok z cytryny i zdjąć z ognia i podawać ze świeżym startym parmezanem na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty ParmezanStarty Parmezan
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia86
Magazyn