Kremowa Tarta Cytrynowa

Kremowa Tarta Cytrynowa
Kremowa tarta cytrynowa to Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 376 kalorii, 6G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, wodę, skórkę cytrynową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowa tarta cytrynowa ze skórką orzechową, Kremowa tarta cytrynowa na # SundaySupper, oraz Kremowa Tarta Z Tuńczykiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Za pomocą miksera elektrycznego, beat niesolone masło i żółtka jaj w dużej misce, aż puszyste. Ubić w cukrze. Ubić w mące i soli tylko do wymieszania, dodając wodę przez łyżki stołowe, jeśli ciasto jest suche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło NiesoloneMasło Niesolone
żółtko Jajażółtko Jaja
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Ciasto przełożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą. Zbierzcie razem ciasto. Kształt ciasta w piłkę; spłaszczyć na dysku. Owinąć ciasto w plastik i przechowywać w lodówce 1 godzinę. Przed rozwałkowaniem ciasto lekko zmiękczyć w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1
Ubij jajka, cukier, śmietanę, sok z cytryny i startą skórkę z cytryny w średniej metalowej misce, aby zmiksować. Ustaw miskę nad rondlem gotującej się wody( nie pozwól, aby dno miski dotykało wody); ubijać powoli, ale stale, aż mieszanina zgęstnieje i natychmiastowy odczyt termometru włożonego do rejestrów mieszaniny 71°, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
KremKrem
CukierCukier
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wyjąć miskę z wody. Chłodną mieszaninę do temperatury pokojowej, ubijając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni do 13-calowej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
5
Przenieś ciasto na patelnię o średnicy 10 cali z wyjmowanym dnem. Złożyć w krawędziach ciasta, tworząc podwójne grube boki. Zamrozić skórkę 15 minut. Skórkę wyłożyć folią; wypełnić cieście lub suszoną fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Piec 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Usuń ciężarki ciasta.
8
Piec, aż skorupa jest złoty i gotowane przez, o 30 minut dłużej. Chłodna skórka w patelni na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Rozłóż nadzienie równomiernie w skorupie. Schłodzić przez noc, aby umożliwić wypełnienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn