Kremowa Sałatka tofu to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.11 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, sól, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Sałatka Cous Cous Tofu Z Kremowym Sosem Ziołowym, Sałatka z tofu z ciecierzycy (Sałatka Birmańska z tofu Shan), oraz Kremowy Dip Z Tofu I Zielonego Groszku dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Drobno rozgnieść tofu widelcem w misce, a następnie pozostawić do odsączenia na sitku ustawionym nad inną misą, o 15 protokół (wyrzucić płyn).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sito
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Podczas odpływu tofu, ubij razem majonez, sok z cytryny, kurkuma, i musztarda w misce, a następnie wymieszaj z tofu, seler, szczypiorek, sól, i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Majonez
Kurkuma
Musztarda
Seler
Szczypiorek
Pieprz
Sól
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego