Kremowa jajecznica z serem i szczypiorkiem
Kremowa jajecznica z serem i szczypiorkiem może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 2 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 16G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać zielenie scallion, jajka, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Jajecznica ze szczypiorkiem i Asiago, Miękka jajecznica z Ricottanem i szczypiorkiem, oraz Ekstra wilgotna jajecznica ze szczypiorkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jajka ubić z ricottą, szczypiorkiem, solą i pieprzem do smaku, w misce do równomiernego wymieszania.
Roztopić masło w małej patelni non-stick na średnim ogniu.
Wlać mieszaninę jajek i delikatnie wymieszać gumową szpatułką, aby uzyskać miękkie, puszyste twarogi. Kontynuuj gotowanie, od czasu do czasu mieszając, aż jajka ułożą się w miękki kremowy twaróg (jeśli jajka gotują zbyt długo, ser zacznie płakać.) Jajka podzielić na 2 talerze i podawać na gorąco.