Kremowa jajecznica z serem i szczypiorkiem

Kremowa jajecznica z serem i szczypiorkiem
Kremowa jajecznica z serem i szczypiorkiem może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 2 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 16G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać zielenie scallion, jajka, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Jajecznica ze szczypiorkiem i Asiago, Miękka jajecznica z Ricottanem i szczypiorkiem, oraz Ekstra wilgotna jajecznica ze szczypiorkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jajka ubić z ricottą, szczypiorkiem, solą i pieprzem do smaku, w misce do równomiernego wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Przez CiastoPrzez Ciasto
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Roztopić masło w małej patelni non-stick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Wlać mieszaninę jajek i delikatnie wymieszać gumową szpatułką, aby uzyskać miękkie, puszyste twarogi. Kontynuuj gotowanie, od czasu do czasu mieszając, aż jajka ułożą się w miękki kremowy twaróg (jeśli jajka gotują zbyt długo, ser zacznie płakać.) Jajka podzielić na 2 talerze i podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia14
Magazyn