Kremowa Feta grecka sałatka z makaronem w stylu ogórkowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 130 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z wybrednego podniebienia ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz sól koszerna, oliwki kalamatan, tymianek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Jeden garnek Grecki makaron z kurczaka z kremowym sosem z wina Feta, Sałatka grecka z Quinoa z pomidorami, ogórkiem i fetą, oraz Pomidor awokado ogórek ciecierzyca groszek Sałatka z Fetan i grecka cytryna Dressing dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Do dużej miski wrzucić ogórki, ugotowany makaron, fasolę garbanzo, oliwki, fetę, sól i pieprz. Wymieszać do combine.To przygotować dressing, umieścić jogurt, maślanka, Feta, szalotka, oliwa z oliwek, koperek, tymianek, czosnek sól i czarny pieprz w blenderze. Zmiksować na gładką masę i połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Makaron Gotowany
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Gałązki Kopru Włoskiego
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Ciasto Kukurydziane
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
świeżo Zebrane Gałązki Kopru
Mieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlać sałatkę, a następnie wymieszać, aby połączyć. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.