Kremowa fasola maślana z szybko smażonymi krewetkami

Kremowa fasola maślana z szybko smażonymi krewetkami
Kremowe maślane fasolki z szybko smażonymi krewetkami mogą być tylko bezglutenowe i pescatariańskie przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 2. Na $3.75 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 496 kalorii. 16 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 20 minut. Udaj się do sklepu i podnieś pieczoną paprykę ze słoika, ząbki czosnku, fasolkę maślaną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Krewetki smażone na patelni (krewetki słodkowodne)/???, Szybkie poranne fasolki i jajka sadzone, oraz Kremowa Fasola Maślana.

Instrukcje

1
Na patelni rozgrzać 2 łyżki oleju, dodać czosnek i delikatnie smażyć do miękkości. Wymieszać fasolę i paprykę do pokrycia w oleju. Wymieszać z crme frache, doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Pozostały olej rozgrzać na patelni, dodać krewetki i szybko smażyć, aż będą równomiernie różowe. Bazylia wymieszać z fasolą i podzielić na 2 ciepłe talerze. Top z krewetkami i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia24
Magazyn