Kremowa cukinia z Linguine
Kremowa cukinia z Linguine może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 440 kalorii, 13g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, czosnek, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Spróbuj Cukinia Linguine, Cukinia-Grzyby " Linguine, oraz Cukinia Strand Linguine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepła oliwa z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Do gorącego oleju dodajemy cukinię i czosnek, doprawiamy solą i płatkami czerwonej papryki. Gotować, obracając od czasu do czasu, aż cukinia są dobrze rumiane ze wszystkich stron, o 20 protokół.
Tymczasem przynieś duży garnek obficie osolonej wody do zagotowania.
Dodaj makaron, i gotować aż al dente, o 8 do 10 protokół.
Wymieszać mleko z cukinią i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o około połowę, o 10 protokół.
Dodaj makaron na patelni, i dobrze wymieszać.
Posypać natką pietruszki i 1/4 szklanki parmezanu na wierzchu, i wrzucić.
Udekorować pozostałym parmezanem do podania.