Krem ze świeżych szparagów zupa II
Krem ze świeżych szparagów zupa II może być właśnie zupa szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.73 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 193 kalorie, 6G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać śmietanę, masło, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Zupa Ze Świeżych Szparagów, Ogród-Zupa Ze Świeżych Szparagów, oraz Kremowa Zupa Ze Świeżych Szparagów dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu połącz szparagi, posiekaną cebulę i 1/2 szklanki bulionu z kurczaka. Przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż szparagi będą miękkie, o 12 protokół. Przetworzyć mieszaninę w blenderze, aby puree z warzyw. Odstawić.
W tym samym rondlu roztopić masło na średnim ogniu. Wymieszać z mąką, solą i pieprzem. Gotować, stale mieszając przez 2 minuty.
Ubij w pozostałym bulionie z kurczaka i zwiększ ciepło do średniego. Gotować, stale mieszając, aż mieszanina się zagotuje. Przecier ze szparagów wymieszać z mlekiem.
Do małej miseczki włożyć kwaśną śmietanę i wymieszać z kadzi gorącej zupy.
Do zupy dodać śmietanę i sok z cytryny. Podgrzać zupę do temperatury serwowania, ale nie dopuścić do jej zagotowania.