Krem z zupy pomidorowej z budyniem serowym
Need a zupa wegetariańska? Krem z zupy pomidorowej z grzankami z serem Sufletowym może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 252 kalorie, 11g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś zmielone goździki, seler, tylko białko jaja i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi ci to Epikurious. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Krem z zupy pomidorowej z budyniem serowym, Domowa Zupa pomidorowo-Bazyliowa z grzankami serowymi, oraz Włoska zupa pomidorowa z Pesto-tosty serowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w garnku do zupy na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, seler, bazylia, i goździki; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula jest kulejąca, o 5 protokół. Wymieszać z mąką, następnie dodać pomidory, sodę oczyszczoną i bulion. Doprowadzić do wrzenia, obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu, częściowo przykryte, przez 20 minut.
Krótko ostudzić, następnie puree w blenderze, aż będzie gładka
Rozgrzej piekarnik do 204°. Wrzuć zupę do garnka, dodaj mleko i dopraw solą. Jeśli zupa jest zbyt gęsta, rozetrzyj ją z dodatkowym mlekiem lub bulionem. Jeśli smak pomidora nie jest tak bogaty, jak byś chciał (jeśli pomidory były pakowane w wodzie zamiast puree), pogłębić go mieszając w małej pasty pomidorowej.
Do tostów, połączyć żółtko, jeśli używasz go, z musztardą i cayenne, a następnie wymieszać z serem.
Whisk biały, aż posiada miękkie szczyty i złożyć go do mieszaniny wraz z szalotki.
Rozprowadzić mieszaninę na chlebie tostowym i piec, aż nadmuchane i złoty, o 5 protokół, podczas podgrzewania zupy.
Podawać zupę na gorąco, z kawałkiem tostów serowych, pokrojonych na pół po przekątnej, i świeżego pieprzu mielonego w każdej misce.
Zupy warzywne z kuchni Deborah Madison autorstwa Deborah Madison. Copyright (c) 2006 by Deborah Madison. Wydane przez Broadway Books.Deborah Madison wegetariańskie gotowanie dla wszystkich i pikantny sposób, każdy zdobył Nagrodę IACP Julia Child Cookbook of the Year. Wegetariańska kuchnia dla każdego otrzymała również Nagrodę Jamesa Bearda, podobnie jak lokalne smaki, jej najnowsza Książka. Jest także autorką nominowanej do Nagrody Jamesa Bearda This Can ' t Be tofu! i książka kucharska Greens, która jest teraz klasykiem. Mieszka w Galisteo w Nowym Meksyku.