Krem z zupy Grzybowo-porowej
Krem z zupy Grzybowo-porowej jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie zupa. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 259 kalorii, 7G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz brandy, pół na pół, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Zupa Grzybowo-porowa z kremem tymiankowym, Zupa Ziemniaczano-Porowo-Grzybowa, oraz Zupa Z Kalafiora Z Grzybami Por Z Rybą Maślaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodaj pory, grzyby, i sól; smażyć 4 do 5 minut lub do pory i grzyby są miękkie.
Dodać brandy i gotować, mieszając często, 2 do 3 protokół.
Wymieszać w sosie wymieszać i pozostałe składniki, i gotować 3 do 4 minut lub aż dokładnie ogrzane i lekko zagęszczony.
* 2 łyżki bulionu z kurczaka można zastąpić brandy.
Uwaga: zupa zgęstnieje po staniu. Do cienkiej zupy, mieszać w 1/3 do 1/2 szklanki mleka lub do pożądanej konsystencji.