Krem Z Ciasta Cytrynowego
Need a deser wegetariański? Ciasto cytrynowe krem może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje 44 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 241 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka masła, soli, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Ciasto Z Kremem Cytrynowym, Meyer Lemon Magic krem ciasto na śniadanie, oraz Ciasto kakaowe z krem cytrynowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Oddzielić jajka i odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut. W dużej misce, połączyć 1/2 szklanki cukru, mąki i soli. Wymieszać z mlekiem, sokiem z cytryny, masłem i skórką z cytryny. Żółtka ubić, dodać do mieszanki cytrynowej.
W małej misce ubijaj białka na średniej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać pozostały cukier, 2 łyżki na raz, ubijając wysoko, aż powstaną sztywne szczyty i cukier się rozpuści. Złożyć do mieszaniny cytryny.
Łyżka do sześciu nasmarowanych 8-oz. ramekiny lub naczynia do pieczenia.
Miejsce w 13. x 9-po. patelnia do pieczenia.
Dodaj 1 w. gorącej wody do patelni.
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut, aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta.
Podawać natychmiast lub schłodzić.